Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει της ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη για τα ημιτελικά του Conference League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από τη Μεγάλη Παρασκευή, κιόλας, ο Μεντιλίμπαρ προσγείωσε τους παίκτες του, αφού δεν είναι μικρή υπόθεση να κερδίσεις με 4-2 το μεγάλο φαβορί και να σταματήσουν να ονειρεύονται τον τελικό μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όσο κι αν είναι επαγγελματίες, πρόκειται για παιδιά, και είναι φυσιολογικό να ξεφεύγουν. Υπάρχει ακόμα ένας ημιτελικός και από την Πέμπτη το βράδυ, αν πάνε όπως θέλουν στον Ολυμπιακό, θα σκεφτούν τον τελικό. Και πάλι, όμως, έχουν τρία σερί παιχνίδια για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Προέχει, όμως, η ρεβάνς με την Άστον Βίλα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Περιμένουμε να δούμε αν ο Ορτέγκα θα ξεπεράσει το πρόβλημά του, που δεν είναι υπέρ του οι πιθανότητές του, και η λογική λέει πως θα πάει με την ενδεκάδα του Μπέρμιγχαμ με μόνη αλλαγή τον Ρίτσαρντς αντί του Αργεντινού μπακ. Ο Μεντιλίμπαρ γνωρίζει πως θα δει μία διαφορετική Άστον Βίλα, αφού είναι με την πλάτη στον τοίχο, και θα μπει αποφασισμένη να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Στο πρώτο ματς είχε πει πως ο Ολυμπιακός πάει για τη νίκη και το έδειξε αυτό στο παιχνίδι που έγινε στην Αγγλία», πρόσθεσε.

Ακούστε το απόσπασμα που ακολουθεί

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x